Maatregelen tegen het Coronavirus

Geachte relatie,

Net zoals u zijn wij in de ban van het Coronavirus.

Middels dit bericht informeren wij u graag.

Maatregelen
Binnen Schoehuijs hebben wij verregaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zowel voor u als ook onze medewerkers. Thuiswerken waar het kan, geen handen geven en extra op de hygiëne letten. Wij volgen de regels die het RIVM heeft voorgedragen.

Wij schudden geen handen;

 

Wij houden 1,5 meter afstand tot onze klanten en collega’s om besmetting te minimaliseren.

 

Onze Monteurs werken alleen aan de machine, er zijn geen andere klanten of collega’s bij;

 

Machines worden buiten overgedragen wanneer deze voor reparatie worden gebracht of gehaald;

 

Dit alles om u en uw omgeving, en dan vooral de zwakkere mensen in onze sociale kring te beschermen tegen verdere verspreiding !


Werkplaatsen
Verder zijn onze werkplaatsen normaal geopend om de service aan uw voertuigen te kunnen borgen. Ook hier nemen we extra regels in ogenschouw ten aanzien van het fysieke contact tussen uw medewerkers en onze medewerkers. Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet.

Daarom zijn er nog een aantal maatregelen waarvoor wij uw medewerking vragen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.

 

  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Handen wassen rondom het onderhoud of reparatie aan uw auto is hier dan ook verplicht gesteld.

 

  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten, of anders in te regelen. (andere chauffeur, ophalen, etc.) 


 Wij zijn ons ook bewust dat dit slechts een momentopname is en zullen u, indien er verdere veranderingen optreden, wederom van op de hoogte stellen.

 

Met Vriendelijke groet,

 

 

Familie Schoehuijs

 

 

Schoehuijs bedrijfswagens & bandenservice VOF

 

Schoehuijs verhuur VOF


First Stop Vaco Erkend Lid Bovag Truckpoint LPK Keurstation Road Assist