AlloyGator Velgbescherming

AlloyGator, een gepatenteerd beschermingssysteem voor lichtmetalen velgen, is nu in Nederland op de markt om auto eigenaren ongeëvenaarde bescherming te bieden tegen stoeprand- en andere wielschade. 

Ze zijn gemaakt van een super sterk nylon, dat in alle omstandigheden zeer goede bescherming biedt. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard van dure reparaties.

Ontworpen en gefabriceerd in Engeland, de AlloyGator wordt stevig bevestigd aan de buitenzijde van het wiel, tussen de band en de velg. Doordat ze iets over de velgrand vallen, wordt zelfs eventuele, reeds bestaande schade aan het oog wordt onttrokken.  Ze zijn leverbaar in 11 verschillende kleuren (er komen steeds meer kleuren bij). Er zijn de onopvallende kleuren zwart, zilver en grijs, maar ook zeer opvallende kleuren zoals rood, groen, blauw, oranje, etc. etc., om de looks van de wielen en auto een ander aanzicht te geven.

Zelfs de meest voorzichtige chauffeur ontkomt er niet aan, even een tegenligger, of die nauwe doorgang in de parkeergarage, voor je het weet kom je met een velg tegen de stoeprand, en lelijke en dure schade is ontstaan. Met een AlloyGator gemonteerd bent u hiervan gevrijwaard.

In 2013 is de AlloyGator door het bekende weekblad AutoExpress uitgeroepen tot product van het jaar.

Sinds kort zijn wij dealer en installateur van AlloyGator. Dat betekend dat wij u over dit product kunnen informeren, en u kunt bij ons terecht voor een professionele installatie.

Met een prijs van € 89,- ,exclusief installatie, bieden de AlloyGator velg-beschermers een efficiënte methode om kosten te besparen op reparaties en vervanging van velgen.

Nieuwsflitsen


First Stop Vaco Erkend Lid Bovag Truckpoint LPK Keurstation Road Assist